Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi edullinen piiri tuo LTE:n kaikille

Matti Vähäkainu

Uusi edullinen piiri tuo LTE:n kaikille
Qualcomm on esitellyt uuden Snapdragon 210 -järjestelmäpiirin. Kuten valveutuneemmat kuluttajat todennäköisesti tietävät niin Snapdragon-piirien ensimmäinen numero tarkoittaa käytännössä hintaa, joten kyseessä on edullisten mobiililaitteiden piiri.

Snapdragon 210 on varustettu neliytimisellä ARM Cortex A7 -suorittimella, joka kellottaa parhaimmillaan 1,1 gigahertsiä, sekä Adreno 304 -grafiikkapiirillä. Tärkeimmäksi ominaisuudeksi voidaan kuitenkin laskea LTE-tuki, jonka avulla 4G-yhteydet saadaan nyt edullisempiin puhelimiin.

Piiri tukee 720p.resoluution HD-näyttöjä, 8 megapikselin kameroita sekä Full HD -toistoa ja -tallennusta.

Qualcomm toivoo, että tämän piirin avulla LTE saadaan jopa alle 100 dollarin hintaisiin laitteisiin ensimmäistä kertaa. Piiriä nähdään ensimmäistä kertaa kuluttajalaitteissa ensi vuoden ensimmäisellä puolikkaalla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja