Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin Google aikoo päivittää Androidin Play-sisältökauppaa

Manu Pitkänen

Näin Google aikoo päivittää Androidin Play-sisältökauppaa
Android Police -sivusto on saanut käsiinsä uusia ruutukaappauksia kehitteillä olevan Android L -käyttöjärjestelmän mukana tulevasta Google Play -sisältökaupasta. Google on uusimassa mobiilikäyttöjärjestelmänsä käyttöliittymää ja uusi Material Design -suunnittelukieli näkyy siten myös uudessa Play-sovelluksessa.

Uusi Play Store 5.0 -sovellus on Android Policen kuva-aineiston perusteella edeltäjäänsä graafisempi ja käyttää käytettävissä olevaa näyttöalaa paljon rohkeammin hyväkseen. Sisältökauppojen yläreunassa oleva palkki on leveämpi, minkä lisäksi kauppojen värikoodaus on päivitetty Material Design -värikartastoon. Huomattavaa on myös se, että Google on siirtynyt pois osittain piilotetusta hampurilaiskuvakkeesta.

Android Policen mukaan Play-sovellukseen olisi tulossa myös parannuksia sovellusten palautusprosessiin. Uudessa sovelluksessa Android-käyttäjä voi valita palautettavat sovellukset laitekohtaisesti, ts. Play-sovellusta voi pyytää lataamaan uuteen tablettiin samat ohjelmat, jotka oli asennettu vanhaan tablettiin (tällöin Android-puhelimessa olevia sovelluksia ei ladata).
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja