>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kulttipeli Goat Simulator saapui iOS:lle ja Androidille

Matti Vähäkainu

Kulttipeli Goat Simulator saapui iOS:lle ja Androidille
Lyhyehkön historiansa aikana Goat Simulator -pelistä on kehkeytynyt jo eräänlainen kulttiklassikko. Simulaattoriksi nimetty peli on kaikkea muuta kuin realistinen kuvitelma pukin elämästä, mutta on sitäkin hauskempi ja viihdyttävämpi. Alunperin PC:lle julkaistu peli on saapunut nyt myös mobiililaitteeseesi!

Coffee Stain Studios on julkaissut Goat Simulatorista versiot iOS:lle ja Androidille. Mobiiliversiot edeltävät tulevaa Xbox One -versiota, jonka saapumisesta ei ole vielä aikataulua.

Peli perustuu vuohen liikuttamiseen ja sillä tuhon aiheuttamiseen mitä erikoisimmilla tavoilla. Viehätys piilee naurettavassa fysiikassa – tai sen puutteessa – joka saa vuohen mm. kiipeämään ja lentämään. Pisteitä saa erilaisista tempuista kuin Tony Hawkissa konsanaan. Sekä Androidille että iOS:lle pelin saa alle viidellä eurolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.