Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazonin uusi Kindle Fire HDX on kevyempi ja halvempi kuin iPad Air

Manu Pitkänen

Amazonin uusi Kindle Fire HDX on kevyempi ja halvempi kuin iPad Air
Amazon on päivittänyt tabletmallistoaan lähenevää joulusesonkia ajatellen.

Verkkokauppajätin uutuuksiin kuuluvat erittäin edulliset Fire HD 6- ja HD 7 -tabletit, joista löytyy niiden nimien mukaisesti kuuden ja seitsemän tuuman näytöt. Tablettien tärkein myyntivaltti on niiden hinta, sillä Fire HD 6:n hinnat alkavat 99 dollarista ja HD 7:n hinnat 139 dollarista. Amazon on suunnannut laitteet selvästi lapsiperheille, jotka hakevat mahdollisimman edullista peli- ja videolautaa lasten hypisteltäväksi. Toisaalta yhtiö tarjoaa myös erikseen tableteista "Kids Editionia", johon kuuluu kahden vuoden "huolista vapaa" -takuu.

Fire HD -tableteissa on 1280x800 pikselin näyttö, neliydinsuoritin (1,5 GHz), kahden megapikselin kamera, VGA-etukamera sekä kahdeksan tai 16 gigatavua tallennustilaa. Akussa riittää virtaa yhdellä latauksella ja sekakäytössä noin kahdeksan tuntia. Kummastakaan mallista ei löydy 3G-piiriä.

Vaativampaan käyttöön Amazon esitteli uuden Fire HDX 8.9:n, josta löytyy Qualcommin 2,5 gigahertsin taajuudella toimiva Snapdragon 805 -suoritin, 2560 x 1600 pikselin näyttö, kahdeksan megapikselin kamera, HD-etukamera sekä tuki viidennen sukupolven Wi-Fille (ac) ja Dolby Atmos -tilaäänille. Akkukesto sekakäytössä on 12 tuntia.


Mainoksessaan Amazon asettaa Fire HDX 8.9:n Applen viime vuonna esittelemän iPad Airin haastajaksi. HDX:n sanotaan olevan kevyempi, selvästi edullisempi ja näytöstäkin löytyy enemmän pikseleitä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja