Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla sai vihdoin puhelimensa myyntiin Intiassa

Matti Vähäkainu

Jolla sai vihdoin puhelimensa myyntiin Intiassa
Jollalla on ollut alusta asti selkeä päämäärä päästä käsiksi Aasian kasvaviin matkapuhelinmarkkinoihin. Kiinaa pidettiin ennen julkaisua yhtä tärkeänä kuin kotimaa Suomea. Nyt yrityksellä on toimintaa Hong Kongissa ja nyt puhelin on saatu myyntiin vihdoin myös Intiassa.

Kiinan ohella maailman väkirikkaimpiin ja samalla älypuhelinten osalta kovakasvuisimpiin maihin lukeutuva Intia on liittynyt uutena maana Jolla-puhelimen julkaisumaihin. Jollan oli tarkoitus julkaista puhelin Intiassa jo elokuussa, mutta jälleen odottamattomat ongelmat viivästivät julkaisua.

Puhelimella on Intiassa hintaa 16,499 Intian rupiaa eli noin 210 euroa, joka on selkeästi vähemmän kuin Suomessa tai muualla Euroopassa. Alkuun puhelinta myy yksinoikeudella Snapdeal.

Jolla on myynnissä nyt Euroopassa, Kazakstanissa, Hong Kongissa ja Intiassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.