Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oppon teaser kertoo avaruusteknologiasta

Matti Vähäkainu

Oppon teaser kertoo avaruusteknologiasta
Oppo kiusoittelee tulevalla N3-puhelinjulksituksellaan Sina Weibo -blogissaan, kertoo GSMArena. Kiinalaisvalmistajan tulevalle N3:lle on julkaistu juliste, jossa kerrotaan avaruustaustaa vasten, että laite on rakennettu tulevaa silmällä pitäen.

Mikroblogissaan Oppo kertoo, että tulevan laitteen avaruusmetallinen rakenne tekee puhelimesta keveän, mutta sitäkin kestävämmän. GSMArenan aiemman kuvavuodon perusteella Oppo N3 vaikuttaa olevan metallinen puhelin, joka jatkaa N-sarjan käännettävän kameran trendiä.
Toistaiseksi varsinaiset speksit ovat pysyneet salassa, joten esimerkiksi näytön kokoa tai kameran resoluutiota ei ole tiedossa. Myöskään varmuutta kaikista avaruusmetallin käyttökohteista ei ole. Puhelin kuitenkin esitellään Singaporessa lokakuun 29. päivä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja