Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung pitää Galaxy Note Edgeä konseptilaitteena

Matti Vähäkainu

Samsung pitää Galaxy Note Edgeä konseptilaitteena
Samsung esitteli IFA-messuilla kaksi Note-sarjan puhelinta, joista Note 4 oli se perinteisempi ja tutumpi puhletti ja Note Edge puolestaan uudella kaarevalla näytöllä varustettu laite. Näistä jälkimmäisenä mainittu uudistaa todela älypuhelinmarkkinoita, mutta näillä näkymin valitettavasti vain hyvin rajatusti.

Samsung on kertonut nyt, että se pitää Galaxy Note Edgeä konseptilaitteena, jonka saatavuutta tullaan rajoittamaan. Tämä tarkoittaa, että Härmän lähikaupoista sitä ei välttämättä tulla koskaan saamaan.

Korealaisjätti keskittyy kenties Note 4:n tuotantoon maksimiteholla, erityisesti iPhone 6:n huimien myyntilukujen jälkeen. Note Edgeä voidaankin olettaa myytävän vain noin miljoona kappaletta tänä vuonna. Niche-laitteena Edgen hinta tulee myös olemaan katossa.

Tänä vuonna Note Edgeä nähdään todennäköisesti ainoastaan Koreassa ja ensi vuoden puolella kenties Euroopassa ja Yhdysvalloissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja