>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobiililaitteita ei tarvitse enää asettaa lentotilaan Euroopan-lennoilla

Sami Koivunen

Mobiililaitteita ei tarvitse enää asettaa lentotilaan Euroopan-lennoilla
Euroopan lentoturvallisuusvirasto EASA on päättänyt mahdollistaa henkilökohtaisten elektronisten laitteiden kuten älypuhelinten käytön Euroopassa koko lentomatkan ajan.

EASAn päätös koskee PED-laitteita, eli esimerkiksi älypuhelinta, tablettia, kannettava tietokonetta, lukulaitetta ja MP3-soitinta. Lopullinen päätösvalta mobiililaitteiden käytöstä lennon aikana on lentoyhtiöillä, joiden vastuulla on varmistaa käytön turvallisuus lentojen aikana.

Muutos koskee ainoastaan eurooppalaisia lentoyhtiöitä. Lentoposti kertoo päätöksen olevan jatkoa joulukuussa 2013 julkaistulle ohjeistukselle, jossa mobiililaitteiden käyttö sallittiin lentokonetilassa lähes kaikissa lennon vaiheissa. Lentoyhtiöiden on vielä suoritettava arviointiprosessi, jossa varmistetaan ettei lentokoneen järjestelmille aiheudu häiriötä mobiililaitteiden lähetyssignaaleista.Päätöksen myötä lentomatkustajille voidaan tarjota pääsy verkkoon koko matkan ajan mukaan lukien nousut ja laskut. Finnair vaatii ainakin toistaiseksi, että mobiililaitteet ovat lentotilassa lennon aikana.

Yhdysvalloissa FAA poisti mobiililaitekiellon lennoilta viime vuoden joulukuussa. Tuolloin kuitenkin säilytettiin vaatimus laitteiden kytkemisestä lentotilaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.