Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta jälleen yksi puhelin Galaxy-massaan

1
Matti Vähäkainu

Samsungilta jälleen yksi puhelin Galaxy-massaan
Samsung on esitellyt kaikessa hiljaisuudessa uuden Galaxy-puhelimen. Puhelimen nimi on Samsung Galaxy Ace Style LTE ja se on jo markkinoilla olevan Ace Stylen sisarmalli.

Käytännössä kyseessä on sama laite kuin Ace 4 LTE, josta ainoastaan näyttöpaneeli on vaihdettu isompaan AMOLEDiin. 4,3 tuuman näytön resoluutio on samainen 800x480. Puhelimen muuhun tekniikkaan kuuluvat 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin, gigatavu RAM-muistia, 4 gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, 1900 milliampeeritunnin akku sekä 5 megapikselin kamera.

Kyseessä on jälleen yksi Galaxy-laite, joka hukkuu massaan. Tässäkään tapauksessa ei löydy syitä sijoittaa hintalapun osoittamaa 199 euroa puhelimeen, joka tekniikaltaan jää selvästi esimerkiksi Moto G:n jalkoihin. Lisäksi 100-200 euron hintahaitari on tungettu niin täyteen Android-puhelimia, että niiden erojen kaivaminen käy työstä. Tässä aidon pesäeron tekemiseen tarvitaan esimerkiksi HD-näyttö, jollaista laitteesta ei löydy.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja