Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bugi iPhonessa poistaa iCloud-dokumentteja

1
Valtteri Ahonen

Bugi iPhonessa poistaa iCloud-dokumentteja
Applen iOS 8 -järjestelmässä näyttäisi olevan bugi, joka saattaa poistaa dokumentteja iCloudista.

Apple julkaisi uuden iPhone 6:n kanssa myös tuoreen version iOS-käyttöjärjestelmästään. Aivan ongelmitta iOS 8:n lanseeraus ei ole kuitenkaan sujunut.
Useat käyttäjät ovat MacRumorsin mukaan raportoineet ongelmista, jotka liittyvät "Reset all settings" -asetukseen (Asetukset -> Yleiset -> Nollaa -> Nollaa kaikki asetukset). Ilmeisesti tämän toiminnon käyttäminen uusimmassa iOS 8.0.1 -versiossa saattaa tällä hetkellä poistaa käyttäjän dokumentteja iCloud-pilvipalvelusta. Tämä siitäkin huolimatta, että nollausikkuna nimenomaan kertoo, ettei mitään käyttäjän tiedostoja poisteta toiminnon yhteydessä.

Tämänhetkisten tietojen valossa näyttäisi siltä, että vika liittyy vain Applen omien ohjelmien (kuten Pages, Keynote ja Numbers) dokumentteihin.

Kunnes Apple julkaisee ongelmaan päivityksen, on suositeltavaa välttää asetusten nollausta, mikäli halajaa varmasti tiedostonsa säilyttää.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja