Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi ominaisuus Dropboxiin – Näin tallennat tiedostot suoraan muistikortille

1
Manu Pitkänen

Uusi ominaisuus Dropboxiin – Näin tallennat tiedostot suoraan muistikortille
Dropbox on lisännyt Android-sovellukseensa vihdoin paljon kaivatun mahdollisuuden tallentaa tiedostoja pilvestä suoraan puhelimeen kiinnitettyyn muistikorttiin. Ominaisuuden ansiosta tiedostojen siirto laitteiden välillä ilman verkkoyhteyttä on asteen verran suoraviivaisempaa.

Muistikorttitallentaminen onnistuu painamalla tiedoston vieressä olevaa Quick Action -painiketta ja valitsemalla avautuvasta valikosta Export, josta pitäisi löytyä tallennuspaikkavaihtoehtona muistikortti. Mikäli muistikorttia ei näy, avaa näkymästä asetukset ja valitse sieltä "Display advanced devices".

Päivitetystä Dropbox-sovelluksesta löytyy myös tuki Android L -käyttöjärjestelmälle sekä nopeampi haku.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

1

No mutta eikö muistikorttien pitänyt olla vanhanaikaisia ja vähintäänkin saatanasta? Sen käsityksen ainakin saa, jos joskus erehtyy avaamaan suunsa muistikorttipaikan puutteesta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja