>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Angry Birdsin tekijöitä aiotaan irtisanoa: Rovion menestys katkeamassa kuin kanan lento?

Manu Pitkänen

Angry Birdsin tekijöitä aiotaan irtisanoa: Rovion menestys katkeamassa kuin kanan lento?
Viihdemaailman uudeksi Disneyksi tähdännyt suomalainen peliyhtiö Rovio aloittaa yt-neuvottelut, joissa yhtiön työntekijämäärää vähennetään korkeintaan 130 henkilöllä.

Rovio nousi raketinlailla kuumaksi puheenaiheeksi suomalaisessa ja kansainvälisessäkin mediassa läpimurron tehneellä Angry Birds -peleillään. Yhtiö hyödynsi mobiilipelin ympärille muodostunutta hypeä tarjoamalla kuluttajille erinäisiä oheistuotteita. Vihaisia lintuihin törmäsi kauppojen lelu-, karkki- ja limsahyllyillä. Rovio rakennutti myös Angry Birds -aiheisia teemapuistoja sekä teki lintuihin ja possuihin perustuvan piirrosanimaatiosarjan.

Angry Birdsin vetovoima on kuitenkin alkanut hiipua ja mobiilipelikenttää hallitsevat uudet nimet, kuten Kingin Saga-pelit ja suomalaisen Supercellin Hay Day- ja Clash of Clans -pelit.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.