Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin Samsungin Galaxy S5 muuttuu: Android L tuo parannuksia käyttöliittymään

Manu Pitkänen

Näin Samsungin Galaxy S5 muuttuu: Android L tuo parannuksia käyttöliittymään
Android L:n julkaisu lähestyy päivä päivältä ja laitevalmistajat testaavat parhaillaan käyttöjärjestelmäpäivityksen yhtensopivuutta laitteidensa kanssa. Uusi Android on saapumassa muun muassa Galaxy S5:lle.

Android L:n keskiössä on uusi Material Design -suunnittelumalli, mikä on pakottanut Samsungin uudistamaan Galaxy-puhelimissa käytettävää TouchWiz-käyttöliittymää. TouchWiziin tehtyjä muutoksia on hankala kuvailla tiivistetysti sanoin, mutta onneksi uuteen TouchWiziin käsiksi päässyt SamMobile on tehnyt siitä lyhyen esittelyvideon. Video löytyy jutun lopusta.
Android L:n myötä Galaxy S5:n lukitusnäkymässä näkyy tuoreimmat ilmoitukset (TouchWiz rajoittaa määrän kahteen). Käyttöjärjestelmä sisältää myös niin sanotut heads up -ilmoitukset, jotka kertovat tuoreista tapahtumista keskeyttämättä kuitenkaan käynnissä olevaa tehtävää. Android L sisältää myös tuen ART-ympäristölle, 64-bittisille suorittimille sekä niin sanotun Project Voltan, jonka tavoitteena on järkevöittää tehtävien suorittamista ja hankkia tätä kautta pidennystä akkukestoon.

Millaisia ajatuksia Material Designilla höystetty TouchWiz herättää? Onko Samsung mennyt parempaan vai huonompaan suuntaan?

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja