Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookiin tulossa uusi ominaisuus: Rahan vippaaminen kaverille

Manu Pitkänen

Facebookiin tulossa uusi ominaisuus: Rahan vippaaminen kaverille
Tulevaisuudessa kun kaverisi pyytää lainaamaan muutaman euron Facebook Messengerissä, voit lähettää rahat sovelluksen kautta saman tien samaan tapaan kuin valokuviakin. Pikaviestimen koodista on löydetty nimittäin merkkejä piilotetusta maksuominaisuudesta.

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg paljasti jo viime kesänä yhtiön testaavan ja kehittävän maksuominaisuuksien integrointia Messenger-sovellukseen. Hän kuitenkin huomautti, ettei yhtiö ole etenemässä pikavaihteella suunnitelmien kanssa, vaan se aikoo tehdä pohjatyön huolellisesti. Viime kesänä PayPalin johtaja David Marcus siirtyi Facebookille johtamaan pikaviestimien kehitystä.
Ainakaan vielä Facebook ei peri maksuja Messenger-pikaviestimen kautta kulkevista rahasiirroista, mutta asia voi muutta virallisen julkaisun myötä. Lisäksi tällä hetkellä rahaa voi siirtää vain yhdelle henkilölle, mutta tulevaisuudessa rahasiirtoja voi tehdä myös ryhmille.

Koodin löytänyt Andrew Aude arvelee Facebookin aktivoivan ominaisuuden Yhdysvalloissa tulevien kuukausien aikana (jolloin Apple Paykin on otettu käyttöön) ja muualla maailmassa myöhemmin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja