Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paras uutuuspeli iPhonelle: Suomalainen Boomlagoon julkaisi Monsun

Manu Pitkänen

Paras uutuuspeli iPhonelle: Suomalainen Boomlagoon julkaisi Monsun
Entisten roviolaisten perustama peliyhtiö Boomlagoon on julkaissut ensimmäisen pelinsä iPhonelle ja iPadille. Kuun alussa App Storeen ilmestynyt Monsu-peli on nostettu sovelluskaupassa parhaimpien uutuuspelien joukkoon.

Monsussa pelaaja ohjaa shrekimäisen vihreää Monsu-peikkoa, jolta vorot ovat ryöstäneet kallisarvoisen aarteen. Tavoitteena on käydä hakemassa aarre takaisin, mutta siinä välissä pelaaja joutuu suorittamaan useita tasohyppelykenttiä. Pelihahmon taitoja ja kykyjä voi parannella matkan aikana kerättävien korttien avulla.

Monsun voi ladata App Storesta ilmaiseksi. Mikäli tarvetta tulee esimerkiksi jalokiville tai lisäelämille, niitä voi ostaa pelissä. Monsusta ei ole ainakaan vielä julkaistu Android- tai Windows Phone -versiota.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.