Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n urheilullinen älykello debytoi pian Euroopassa

Matti Vähäkainu

LG:n urheilullinen älykello debytoi pian Euroopassa
LG:n G Watch R on yksi mielekkäimmän näköisistä älykelloista mitä tähän asti on esitelty – ainakin jos pitää miehekkäistä ja urheilullisista kelloista. Pyöreällä näytöllä varustettu LG G Watch R on saapumassa uusien tietojen mukaan Euroopassa myyntiin hyvissä ajoin ennen joulumarkknoita, kertoo GSMArena.

Virallista tietoa ei ole vielä LG:ltä saatu, mutta jälleenmyyjä Hollannissa on listannut laitteen saatavuuden 3 - 7. päivä marraskuuta eli viikolle 45. Tämä voi hyvinkin pitää paikkansa, sillä LG vasta kertoi, että älykello tulee myyntiin Koreassa jo lokakuun puolessa välissä.

G Watch R on jatkoa yhtiön ensimmäiselle Android Wear -älykellolle, G Watchille. G Watch R:n ominaisuuksiin kuuluu 1,3 tuuman POLED-näyttö (plastic organic light-emitting diode), jonka resoluutio on 320x320. Sisuksista löytyy Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri ja 410 milliampeeritunnin akku. Hintaa laitteella tulee olemaan noin 299 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja