Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Minecraft tulossa Lumioihin: Windows Phone -versio on jo kehityksessä

Manu Pitkänen

Minecraft tulossa Lumioihin: Windows Phone -versio on jo kehityksessä
Microsoftin ostettua huippusuosittua Minecraft-peliä kehittävän Mojangin 2,5 miljardilla dollarilla, oli selvää että peli tullaan porttaamaan ennemmin tai myöhemmin Windows Phonellekin. Mojangilla työskentelevän Tommaso Checchin twiittien perusteella näyttäisi siltä, että porttauksen julkaisuajankohta voisi olla vaihtoehdoista ensimmäinen.

"Minecraft Pocket Editionin" kehitys alkoi Checchin mukaan jo ennen Microsoftin kanssa solmittua yrityskauppaa, joten ehkä porttaus oltaisiin julkaistu jossakin vaiheessa, vaikkei kauppaa olisi koskaan tapahtunutkaan. Todisteeksi Windows Phone -version olevan olemassa, Checchi julkaisi Twitterissä kuvan Minecraftilla varustetusta Lumia-puhelimesta.

Syyskuussa Xbox-pomo Phil Spencer vahvisti, että Minecraft on tulossa Windows Phonelle. Peliversion kehitys on kuitenkin vielä alkutekijöissään, joten henkeä ei kannata vielä pidätellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja