Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

JBL toi OnePlussaan paremmat kuulokkeet

Matti Vähäkainu

JBL toi OnePlussaan paremmat kuulokkeet
JBL ja OnePlus ovat esitelleet yhteistyönsä hedelmänä markkinoille saapuneita uusia korvakuulokkeieta. Aiemmin OnePlus One kertoi edullisista Silver Bullet -nappikuulokkeista, jotka tulevat myyntiin yhtiön OnePlus One -älypuhelimen rinnalle. Nyt niiden kaverina on myös kalliimmat JBL:n kuulokkeet.

Nyt yhteistyössä JBL:n kanssa tehdään JBL E1+ Earphones -nimiset kuulokkeet, jotka on tarkoitettu vaativamman kuluttajan käyttöön. Hinta on edelleenkin tosin varsin huokea, eikä 37 euron hintaiset kuulokkeet aiheuta tavallisellekaan älypuhelinkäyttäjälle konkurssia.

Punahopeiset kuulokkeet on varustettu kauko-ohjauksella, litteällä (ja siten vähemmän takertuvalla) johdolla ja JBL:n PureBass-teknologialla, jonka nimestä voi hyvin päätellä tarkoituksen.

Molemmat OnePlussan lisälaitekuulokkeet löytyvät nyt yhtiön virallisesta kaupasta osoitteesta http://oneplus.net/fi/accessories. Molemmat ovat "tulossa pian".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.