Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Note 4:n ensimmäinen merkittävä päivitys saapui

Matti Vähäkainu

Samsungin uusi Note sai paremman akkukeston
Samsung on julkaissut Galaxy Note 4:lle ensimmäisen merkittävän päivityksen. Tarkoituksena onkin viilata Note 4:ää vielä paremmaksi ennen kuin se julkaistaan maailmanlaajuisesti.

Päivitys koskee erityisesti laitteen akkukestoa, jota parannetaan entisestään. Todennäköisesti kyseessä on jo muutenkin yksi Note 4:n kantavista ominaisuuksista – ainakin Note 3:n akku kesti erinomaisesti. Lisäksi XXU1ANJ4-päivitys tuo mukanaan odotetusti parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Toistaiseksi laite on myynnissä osassa Aasiaa, mutta Yhdysvalloissa laite saapuu myyntiin huomenna. Suomessa Note 4 on vielä ennakkomyyntivaiheessa. Ostaessasi laitteen Suomessa tulee varmasti tervetullut akkupäivitys siis jo mukana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja