Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kickstarter-projekti hakee rahaa Chromecast-pelin tekemiseen

Manu Pitkänen

Kickstarter-projekti hakee rahaa Chromecast-pelin tekemiseen
Brittiläinen Concept96 hakee Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa tuhannen punnan (n. 1260 euroa) rahoitusta Chromecast-pohjaisen seurapelin tekemistä varten.

Concept96 haluaa luoda Buzzb-nimisen tietovisapelin, jossa television ympärille kokoontunut ihmisjoukko voi kilpaa arvuutella vastauksia sovelluksen esittämiin kysymyksiin. Kickstarter-esittelysivun perusteella pelissä ei esitettäisi Trivial Pursuit -tyyppisiä arvoituksia, joihin löytyy vastaus tietosanakirjoista, vaan kysymysten lähteinä käytetään kuvapalveluita, SoundCloudia sekä YouTubea. Pelaajat voivat esimerkiksi arvata millä hakusanalla esitetty kuva löytyy verkosta tai mitä genreä esitetty musiikkikappale edustaa.

Kysymykset sekä pelitilanne esitetään televisiossa kaikille pelaajille. Vastaukset syötetään älypuhelimien kautta. Buzzb'stä on suunnitteilla Android- ja iOS-sovellukset.

Concept96:n tavoitteesta uupuu vielä vajaa 200 puntaa, mutta rahoitusaikaa on vielä jäljellä 12 vuorokautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.