Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reddit sai vihdoin virallisen mobiilisovelluksen

Matti Vähäkainu

Reddit sai vihdoin virallisen mobiilisovelluksen
Reddit on omituinen verkkopalvelu, sillä se ei ole vaivautunut koskaan kehittämään palvelustaan mobiilisovellusta. Eräänlaisena alakultuurisivustona sen mobiilikäyttäjien määrät ovat silti huimat, kiitos kolmannen osapuolen sovelluskehittäjien.

Näistä kehittäjistä yksi tärkeimmistä on ollut Alien Blue, jonka yhden miehen tiimi on toteuttanut Reddit-sovellusta iOS:lle jo vuosia. Alien Bluen takana olevan sovellskehittäjä Jase Morrissey on kuitenkin nyt liittynyt Redditin tiimiin, joten vihdoin palvelulla on virallinen mobiilisovellus. Valitettavasti toistaiseksi tämä tarkoittaa ainoastaan iOS-sovellusta, joista Alien Blue on tuttu. Yhtiö on kuitenkin rekrytoimassa työvoimaa Android-version kehittämiseen.

Reddit uskoo, että uusi yhteistyö tarkoittaa nopeammin ja paremmin päivittyvää sovellusta. Sovellus löytyy nyt virallisena Reddit-sovelluksena sovelluskaupasta. Kyseessä on uusi sovellus, joten vanhat käyttäjät joutuvat sen asentamaan uusiksi. Asetuksista löytyy export/import-toiminto, jonka avulla olemassa olevan sovelluksen tiedot saa uuteen. Toistaiseksi ilmaiset sovellukset ovat erikseen iPhonelle ja iPadille, mutta nekin jatkossa yhdistetään.Alien Blue iPhonelle
Alien Blue iPadillePuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja