Selfie-kuvaukseen suunniteltu Nokia Lumia 735 tuli myyntiin Suomessa

Manu Pitkänen

Selfie-kuvaukseen suunniteltu Nokia Lumia 735 tuli myyntiin Suomessa
Lumia 830:n kanssa samaan aikaan esitelty Lumia 735 -selfieluuri on tullut saataville Suomessa. Microsoft on lätkäissyt puhelimelle 290 euron suositushinnan, mutta kaupoista sitä saa hieman edullisemmalla 270 euron hinnalla.

Microsoft käyttää puhelimessa samanlaista 1,2 gigahertsin Snapdragon 400 -suoritinta kuin pykälää kalliimmassa Lumia 830:ssä, myös keskusmuistin määrä ja näytön resoluutio ovat samoja. Puhelimet eroavat toisistaan kuitenkin näytön koossa: Lumia 735:ssä käytetään 4,7-tuumaista OLED-paneelia, kun taas Lumia 830:ssä on viisituumainen IPS-paneeli.

Toinen keskeinen eroavaisuus Lumia 735:n ja Lumia 830:n väliltä löytyy kameroista. Edulliseksi high-end-luuriksi profiloidussa Lumia 830:ssä on panostettu pääkameran tekniikkaan (10 MP, optinen kuvanvakain), kun Lumia 735:ssä pääkamera on hieman vaatimattomampi (6,7 MP). Mutta koska Lumia 735 on suunnattu selfie-kuvien räpsijöille, on etukameraan panostettu viiden megapikselin kennolla (Lumia 830:ssä vain 0,9MP).Lumia 735:ssä on vain kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa, mutta tallennustilaa voi laajentaa halutessaan muistikortilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.