>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin erikoinen Galaxy Note Edge saapuu Suomeen

Manu Pitkänen

Samsungin erikoinen Galaxy Note Edge saapuu Suomeen
Samsungin IFA-messuilla esittelemä kaarrevoitetulla näytöllä varustettu Galaxy Note Edge -älypuhelin on yllättäen tulossa Suomen markkinoille joulukuussa. Koska Edge on erikoismalli ja sen saatavuus siksi rajallinen, ei sen saapuminen Pohjolaan ollut mikään itsestäänselvyys.

Edgessä näyttöpinta-ala ulottuu etupuolelta oikeanpuoleiselle reunalle, jota voidaan hyödyntää käyttöliittymäsuunnittelussa erilaisten toimintojen sijoituspaikkana. Kaartuvaan reunaan voidaan sijoittaa esimerkiksi pikakuvakkeita, minkä lisäksi siinä voidaan esittää saapuneet ilmoitukset. Koska laite kuuluu Samsungin Note-mallistoon, toimitetaan sen mukana kosketusnäytön ohjaamiseen tarkoitettu S Pen -kynä.

Puhelimesta löytyy 5,6 tuuman Quad HD+ Super AMOLED -näyttö (2560 x 1440 + 160 pikseliä), 2,7 gigahertsin suoritin, kolme gigatavua keskusmuistia, 16 megapikselin kamera (optinen kuvanvakain), 3,7 megapikselin etukamera sekä 3000 milliampeeritunnin akku.Suomeen saapuu joulukuussa rajoitettu erä Charcoal Black -värisiä Note Edge -puhelimia. Tarkammat saatavuus- ja hintatiedot tarkentuvat myöhemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.