Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Dropbox päivittyi: Touch ID -tuki lisätty

Manu Pitkänen

Dropbox päivittyi: Touch ID -tuki lisätty
Suosittu pilvitallennuspalvelu Dropbox on lisännyt iOS-sovellukseensa tuen Applen uusimmissa mobiililaitteissa käytettävälle Touch ID -sormenjälkilukijalle.

Touch ID -tuen avulla Dropbox varmistaa, että sovellusta käyttävällä henkilöllä on käyttöoikeus palvelussa säilytettyihin tiedostoihin ilman PIN-koodien näpyttelyä. Ominaisuuden käyttö vaatii laitteesta sormenjälkilukijan lisäksi myös iOS 8 -käyttöjärjestelmän. Päivityksen yhteydessä Dropbox viimeisteli sovelluksen yhteensopivuuden iPhone 6:n ja iPhone 6 Plussan kanssa sekä paransi RTF-tiedostojen esikatselua iOS 8:ssa.

Apple kertoi Touch ID -sormenjälkilukijan avaamisesta kehittäjien käyttöön kesäkuussa pidetyssä WWDC-kehittäjätapahtumassa. Tähän mennessä Touch ID -tuen sovelluksiinsa ovat lisänneet Dropboxin lisäksi muun muassa Evernote, 1Password, LastPass ja Amazon. Samsung kertoi aiemmin keväällä Galaxy S5:n sormenjälkilukijan olevan avoin kehittäjien käyttöön, ainakin PayPal ja LastPass tukevat sitä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja