Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Gmail 5.0 Googlen videoesittelyssä

Matti Vähäkainu

Google esittelee: Näin uusi Gmail näyttää Yahoon ja Outlookin postit
Google julkaisee tietysti Android Lollipopin yhteydessä uusia versioita vakiosovelluksistaan. Yksi ehdottomasti tärkeimmistä on Gmail, joka saa 5.0-käsittelyn Lollipop-julkaisun kaverina. Nyt Google esittelee uutta versiota videolla, kertoo Android Police.

Googlen yksi tärkeimmistä uudistuksista on ollut parantaa muiden sähköpostitarjoajien tukea. Uudessa Gmail-sovelluksessa esimerkiksi Yahoon tai Outlookin sähköposteihin pääsee käsiksi yhdellä napautuksella tai pyyhkäisyllä.
Uuden sovellusversion muotokieli on myös uutta, joka on tuttua muusta Lollipop-käyttöliittymästä. Mukana ovat uudet ikonit, selkeä ja värikäs ulkoasu sekä pyöreät avatar-kuvat. Pidemmittä puheitta tässä video.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja