Himoitun OnePlus Onen ennakkotilauksia otetaan vastaan viikon päästä

Manu Pitkänen

Himoitun OnePlus Onen ennakkotilauksia otetaan vastaan viikon päästä
Kiinalaisen OnePlus One -älypuhelimen ennakkotilauksia aletaan ottaa vastaan lokakuun 27. päivästä lähtien. Tarkemmin sanottuna ovet avautuvat kello 17.00 Suomen aikaa.

Ennakkotilauksen voi käydä tekemässä valmiiksi jo ennakkoon sivulla preorder.oneplus.net. Näin ensi viikon maanantaina kun tilaukset alkavat, riittää että hyväksyy esitäytetyt tiedot ja maksaa ostoksensa. Tilausta ei tarvitse siis näpytellä tietokoneella kovalla kiireellä.

OnePlussan mukaan esitäytettyjen lomakkeiden avulla puhelimensa tilaaville asiakkaille tarjotaan lisälaitteita tarjoushinnoin. Esimerkiksi OnePlus x JBL E1+ -kuulokkeet voi ostaa puhelimen kylkeen 24,99 dollarin hintaan.

Tähän asti keväällä julkistettua OnePlus Onea on myyty kutsuihin perustavan järjestelmän kautta, missä puhelimen on voinut ostaa itselleen vain jos joku on antanut hänelle kutsun. Pelkkä riihikuiva ei siis ole riittänyt, mutta ensi viikosta alkaen kutsuja ei enää tarvita.

Puhelinvertailun OnePlus One -arvostelun voi käydä lukemassa täältä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.