Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookin uusi mobiilisovellus: Rooms

Petteri Pyyny

Facebookilta kokonaan uusi palvelu - netin keskustelufoorumit 2.0?
Facebook on valloittanut tiukasti maailman suosituimpien mobiilisovellusten kärkisijat mobiilivyörytyksellään: Facebook, Messenger, WhatsApp ja Instagram ovat kaikki kymmenen suosituimman mobiilisovelluksen listalla, alustasta riippumatta. Nyt Facebook on tuomassa tarjolle jälleen uutta mobiiliin: Rooms on kutsuihin pohjautuva keskustelualusta, joka muistuttaa vahvasti perinteisiä Netin keskusteluforumeita.

Business Insiderin mukaan netin keskustelualueet ovatkin olleet innoittajana Roomsin kehitystiimille -- ne ovatkin IRCin ja uutisryhmien jälkeen vanhin sosiaalisen median muoto netissä ja ovat säilyneet erittäin suosittuina läpi koko netin historian.

Rooms tuo idean mobiiliin: Kuka tahansa voi sovelluksen avulla perustaa uuden keskustelualueen ja kutsua tämän jälkeen ihmisiä palstalle QR-koodilla. Palvelu toimii puhtaasti mobiilisovelluksen kautta, eikä se kytkeydy Facebookiin millään tavalla -- strategia, jota Facebook on noudattanut niin Instagramin kuin WhatsAppinkin kanssa. Nimimerkkien käyttö sallitaan, yksityistietoja ei kerätä eikä palvelu vaadi Facebook-tunnuksia.Sovellus on erittäin yksinkertaistettu: mm. muiden alueiden hakua ei ole olemassakaan, eli käyttäjä voi päästä ainoastaan alueille, joihin hän on saanut QR-koodin.

Facebook RoomsFacebook Rooms


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja