>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Gmail ei enää riitä? Google julkaisi uuden sähköpostisovelluksen

2
Manu Pitkänen

Gmail ei enää riitä? Google julkaisi uuden sähköpostisovelluksen
Mitä tulee kun yhdistää Google Now'n ja Gmailin toisiinsa? Googlen Gmail-tiimin näkemyksen mukaan se on ajanhallinnassa auttava sähköpostisovellus Inbox, jonka internetjätti on nyt esitellyt.

Erityisesti mobiilikäyttöön suunniteltu Inbox ei ole vielä kaikkien saatavilla ja sen käyttäjäksi pääsee vain kutsusta. Kutsua voi pyytää lähettämällä Gmailiin rekisteröidyn sähköpostin kautta viestin osoitteeseen inbox@google.com. Inbox-sovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle, mutta palvelua voi käyttää myös verkkoselaimen kautta (vain Chromella, sähköposti pitää aktivoida puhelimeen ladatun sovelluksen kautta).

Inbox mahdollistaa samankaltaisten viestien organisoinnin kokonaisuusryhmiksi, jotteivät useat erilliset viestit sotke turhaan muuta viestinäkymää. Viestejä voi niputtaa esimerkiksi tarjous-, ostokset- ja matkailu-ryhmiin, mutta omia nippuja voi myös tehdä itse (ominaisuus on Gmailissa käytetyn välilehtiryhmittelyn perillinen). Lisäksi Google analysoi viesteistä tärkeimmät tiedot ja esittää ne heti viestin otsikon yhteydessä, joten sähköpostia ei välttämättä aina tarvitse edes aukaista.Varsinainen ydin Inboxissa on sähköpostisovelluksen yhdistäminen ajanhallintaan. Sovelluksen avulla voi tehdä muistilistoja sekä luoda muistutuksia tärkeistä sähköposteista tiettyyn aikaan tai kun käyttäjä saapuu ennalta määritettyyn paikkaan. Vastaavanlaiset muistutukset ovat mahdollisia jo esimerkiksi Mailbox- ja Acompli-sovelluksissa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Onko niin että tämä ohjelma toimii vain @Gmailin kanssa? Eli puuttuuko toimivuus itsenäisena sähköpostisovelluksena suoraan yleisimmillä protokollilla?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ropellipää (vahvistamaton)

2

No niin taas, jotain sellaista jolla ei tavan pulliaiselle ole mitää iloa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.