Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Galaxy Note 4:n myynti alkaa tänään Suomessa

Manu Pitkänen

Samsungin Galaxy Note 4:n myynti alkaa tänään Suomessa
Syyskuun alussa IFA-messujen aikaan esitelty Galaxy Note 4 -älypuhelimen myynti alkaa Suomessa tänään. Puhelimesta tulee saataville kolme värivaihtoehtoa (musta, valkoinen ja kullanvärinen). Suositushinnaksi Samsung on lätkäissyt puhelimelleen 799 euroa.

Galaxy Note 4 on Samsungin ensimmäinen massamarkkinoille suunnittelema älypuhelin, josta löytyy 5,7 tuuman QHD-tarkkuuksinen (1440x2560 pikseliä) Super AMOLED -näyttö. Lisäksi se on ensimmäinen Galaxy Note, jonka näyttöä ympäröivä kehys on valmistettu metallia muistuttavan muovin sijaan ihan oikeasta metallista.

Puhelimesta löytyy 2,7 GHz:n Snapdragon 805 -suoritin, kolme gigatavua keskusmuistia ja optisella kuvanvakaimella varustettu 16 megapikselin kamera. Etupuolella on 3,7 megapikselin ja laajakulmaisella optiikalla (120 astetta, f/1,9) varustettu kamera. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua, mutta sitä voi tarvittaessa lisätä muistikortin avulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja