Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MediaTekiltä puskee jälleen uutta 64-bittistä mobiilipiiriä

Matti Vähäkainu

MediaTekiltä puskee jälleen uutta 64-bittistä mobiilipiiriä
MediaTek on julkistanut uuden 64-bittisen järjestelmäpiirin, jonka mallinumero on MT6753. Kyseinen mallinumero kertoo, että kyseessä on keskihintaluokan puhelimiin tarkoitettu piiri, josta löytyy potkua kyllä vaativaankin käyttöön.

Järjestelmäpiiri on varustettu kahdeksalla Cortex-A53-ytimellä, jotka hyrräävät 1.7GHz taajuudella. Graafisesta suorituskyvystä huolehtii Mali-T760 GPU, joka löytyy myös muutamista aiemmista yhtiön piireistä.
MT6753 siirtyy massatuotantoon ensi vuoden puolta väliä ennen ja liittyy MediaTekin vahvaan 64-bittisten järjestelmäpiirien joukkoon. Suorittimen lisäksi piiriperheeseen kuuluvat muun muassa lippulaiva MT6795 ja edullisempi MT6735. Piirit tukevat muun muassa Full HD -näyttöjä, 16 megapikselin kameroita sekä LTE-yhteyksiä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja