>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MediaTekiltä puskee jälleen uutta 64-bittistä mobiilipiiriä

Matti Vähäkainu

MediaTekiltä puskee jälleen uutta 64-bittistä mobiilipiiriä
MediaTek on julkistanut uuden 64-bittisen järjestelmäpiirin, jonka mallinumero on MT6753. Kyseinen mallinumero kertoo, että kyseessä on keskihintaluokan puhelimiin tarkoitettu piiri, josta löytyy potkua kyllä vaativaankin käyttöön.

Järjestelmäpiiri on varustettu kahdeksalla Cortex-A53-ytimellä, jotka hyrräävät 1.7GHz taajuudella. Graafisesta suorituskyvystä huolehtii Mali-T760 GPU, joka löytyy myös muutamista aiemmista yhtiön piireistä.

MT6753 siirtyy massatuotantoon ensi vuoden puolta väliä ennen ja liittyy MediaTekin vahvaan 64-bittisten järjestelmäpiirien joukkoon. Suorittimen lisäksi piiriperheeseen kuuluvat muun muassa lippulaiva MT6795 ja edullisempi MT6735. Piirit tukevat muun muassa Full HD -näyttöjä, 16 megapikselin kameroita sekä LTE-yhteyksiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.