Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n rauta on kuumana: Myi ennätyksellisen paljon älypuhelimia

Manu Pitkänen

LG:n rauta on kuumana: Myi ennätyksellisen paljon älypuhelimia
Vaikka Samsungin puhelinmyynti on tökkinyt jo kohta vuoden ajan, pyyhkii Etelä-Korean toisella elektroniikkajätillä hyvin: LG onnistui kasvattamaan puhelimiensa kappalemääräistä myyntiä 39 prosentilla 16,8 miljoonaan kappaleeseen, joka on samalla yhtiön uusi ennätys. Heinä-syyskuu oli liikevaihdolla ja -voitolla mitattuna LG:n puhelinyksikön paras kvartaali viiteen vuoteen.

Puhelinyksikön voimakas kasvu näkyi myös koko yhtiön tuloksessa: liikevoitto kaksinkertaistui vuoden takaiseen verrattuna, kun tappiolla kyntänyt puhelinmyynti teki nyt tiliä 125 miljoonaa euroa.

On vaikea sanoa mitään yhtä syytä LG:n hyvälle vauhdille. Yhtiön G3-lippulaiva on saanut paljon positiivista palautetta ja ilmeisesti kuluttajat ovat löytäneet alemman hintaluokan G- ja L-sarjalaiset kauppojen hyllyt täyttävien Galaxyjen joukosta. LG uskoo sen aseman puhelinmarkkinoilla vankistuvan kilpailun kovenemisesta huolimatta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.