Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp ei toimi Lumiassa? Korjauspäivitys julkaistu

Puhelinvertailu

WhatsApp ei toimi Lumiassa? Korjauspäivitys julkaistu
WhatsAppin Windows Phone -sovellukselle julkaistiin tänään ensimmäinen ominaisuuspäivitys kesän jälkeen, mutta kaikki ei mennyt aivan nappiin.

Lumia-puhelimien omistajat kertoivat sovelluksen olevan buginen ja rikkovan viestisovelluksen, mikä korjaantui vasta kun sovelluksen poisti ja asensi uudelleen. Ongelmien lähde on nyt ilmeisesti löytynyt ja Windows Phone Kauppaan on toimitettu uusi versio, jossa kriittisimmät bugit pitäisi olla nitistetty.

Päivitetyn WhatsAppin uusista ominaisuuksita löytyy tietoa täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja