Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Lollipop on nyt ladattavissa

1
Manu Pitkänen

Android Lollipop on nyt ladattavissa
Android 5.0 Lollipop on kypsynyt siihen pisteeseen, että Google on julkaissut käyttöjärjestelmänsä koodin kehittäjien ladattavaksi.

Google on myös aloittanut Nexus 9 -tabletin myynnin Google Play -verkkokaupassa, joten ensimmäisiin Lollipop-laitteisiin alkaa jo nyt päästä käsiksi ja nyt pitää vain odottaa päivitysten saapumista vanhoihin Android-laitteisiin. Laitevalmistajat ovat päässeet jo aiemmin käsiksi Lollipopiin, jotta ne voisivat alkaa testata ohjelmiston toimivuutta tuotteissaansa.

HTC on luvannut julkaista Lollipopin 90 vuorokauden kuluessa, kun taas Galaxy S5:lle ja G3:lle päivitys voidaan julkaista jo joulukuussa. Olemme koostaneet aiemmin jo listan puhelimista, joille Lollipop-päivitys on luvattu julkaista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
k00dari (vahvistamaton)

1

Ainakaan äsken rellua ei löytynyt manifest-filusta, sorsia toki pysty browsaamaan. No, eiköhän se jossain vaiheessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.