Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ei köyhille ja kipeille: Kultaisella Apple-kellolla on suolainen hinta

Puhelinvertailu

Ei köyhille ja kipeille: Kultaisella Apple-kellolla on suolainen hinta
Apple esitteli Watch-kellostaan muutaman kokoelman, joista voi valita älykellon omien elämäntapojen mukaan. Urheilijoille on tarjolla liikkumiseen soveltuva malli, kun taas itsensä koristeluun satsaavat voivat ostaa kultaisen älykellon ranteeseensa.

Apple ei kertonut Watchin hinnoittelusta muuta kuin, että hinnat alkavat 350 dollarista. Teräksisen ja kultaisen mallin hinnoista ei annettu lainkaan vihiä.
Ranskalainen iGen.fr-sivusto kertoo nyt tiedoista, joiden mukaan teräksisellä rungolla varustetun Apple Watchin saisi omakseen edullisimmillaan 500 dollarilla. Kultaisesta kellosta pääsee pulittamaan 4000–5000 dollaria, mikä on jopa enemmän kuin mitä ammattilaisille tarkoitettu Mac Pro -tietokone maksaa.

Edition-mallin materiaalit näkyvät tietysti hinnassa, mutta ovatko rikkaatkaan valmiita maksamaan kultaiseen kääröön pakatusta elektroniikasta, joka kuitenkin vanhenee vuodessa tai parissa. Ilmeisesti ovat, siitä esimerkkinä vaikkapa puhelinvalmistaja Vertu.

Applen myymäläketjua ja verkkokauppaa johtavan Angela Ahredtsin julkisuuteen vuotaman muistion perusteella Watch-kellojen myynti alkaa ensi vuoden keväällä. Virallisesti Apple on kertonut myynnin alkavan ensi vuoden alussa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja