Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Maps saa uuden ulkoasun: Päivitys tulossa Androidille ja iPhonelle

Manu Pitkänen

Google Maps saa uuden ulkoasun: Päivitys tulossa Androidille ja iPhonelle
Google on pikkuhiljaa päivitellyt mobiilisovelluksiaan, jotte ne sopisivat paremmin Android Lollipopissa hyödynnettävän niin sanotun Material Design -käyttöliittymäsuunnittelun asettamaan muottiin. Päivitykset on esitelty Google Play -kaupalle ja Google Calendarille (yhtiö julkaisi myös Material Designiin perustuvan Inbox-sovelluksen). Nyt sama kasvojenkohotus tehdään Google Mapsille.

Suomalaisille käyttäjille uusi Google Maps ei tarjoa päivitetyn käyttöliittymän lisäksi mitään muuta uutta, ainakin jos Googlen blogikirjoituksessa on todella mainittu kaikki keskeisimmät muutokset. Yhdysvaltalaiset käyttäjät voivat tosin tehdä OpenTable-ravintolavarauksia Google Mapsin kautta.

Lisäksi maailmalla kovassa nosteessa olevat kyytipalvelut on otettu huomioon liikkumisvaihtoehtoina joukkoliikenteen lisäksi. Uber-integraatiosta suomalaiset eivät tällä hetkellä pääse kostumaan, koska palvelu ei ole täällä (ainakaan vielä) saatavilla.


Päivitys tulee saataville lähipäivinä iPhonelle ja Androidille.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja