Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vaihtuvatko Angry Birdsit ensi vuonna outoihin lintuihin? Uusi suomalaispeli kehitteillä

Manu Pitkänen

Vaihtuvatko Angry Birdsit ensi vuonna outoihin lintuihin? Uusi suomalaispeli kehitteillä
Syystä tai toisesta Puhelinvertailun tutkan alta päässyt uutinen lokakuun lopulta: Suomalainen mobiilipeliyhtiö Small Giant Games on kerännyt kansainvälisiltä sijoittajilta yhteensä 2,4 miljoonaa euroa uusien mobiilipelien kehitykseen. Viime vuonna perustettu start up sai jo aiemmin kokoon 700 000 euron alkupääoman ensimmäistä mobiilipeliä varten.

Viimeisimpään rahoituskierrokseen osallistuivat Spintop Ventures, PROfounders Capital, Creandum, Gregory Milken sekä Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

Small Giant Games työstää parhaillaan Oddwings Escape -nimistä lentopeliä, jonka kantavina voimina pidetään vahvaa tarinaa sekä näyttäviä animaatioita. Eri genrejä yhdistelevällä pelillä Small Giant Games toivoo keksivänsä endless runner -pelit uudelleen ja tuovansa sille tätä kautta uusia pelaajia. Nykyajalle ominaiseen tapaan kyseessä free to play -mallia hyödyntävä peli, mikä ei ole lainkaan yllätys kun katsoo yhtiön perustajien historiaa: He työskentelivät aiemmin Habbo Hotel -peliä kehittäneellä Sulakkeella.


Oddwings Escapen on tarkoitus tulla markkinoille ensi vuoden alussa, mutta aiemmin on tosin kerrottu sen saapuvan koemarkkinoille tämän vuoden aikana.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja