Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajan puhelin paljastui suorituskykytestissä

Puhelinvertailu


Kiinalaisvalmistaja Oppon tuleva U3-älypuhelin on paljastunut GFXBenchin sivustolta. Oppon uutuus kävi läpi suorituskykytestin, jossa sen sisuskalut listattiin.

Kyseessä on valmistajan ensimmäinen 64-bittisellä järjestlemäpiirillä varustettu älypuhelin. 4,6 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä varustettu puhelin on todennäköisesti varsin käteensopiva verrattuna huippumalleihin.
Järjestelmäpiiri on MediaTekin MT6752, jossa on kahdeksan ydintä ja Mali-T760-grafiikkapiiri. Järjestelmäpiiri vastaa suurinpiirtein ylemmän keskihintaluokan Snapdragon 615 -piiriä. Puhelimen takakamera on 12 megapikselinen ja selfietä varten edessä on 4,7 megapikselin kamera.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja