Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvassa kaikki iPhoneen johtaneet innovaatiot aina muinasista ajoista lähtien

Puhelinvertailu

Älypuhelimet ovat kerta kaikkiaan mullistaneet ihmisten infomaation kulutusta, mutta kuinka paljon teknologiainnovaatioita ja tieteenkehitystä onkaan vaatinut, että olemme päässeet moderneihin älypuhelimiin? Paljon.

Alla kuva, jossa on QuartSoftin koostamana tärkeimmät teknologiat, läpimurrot ja innovaatiot, joita maailmalla on tehty esimerkiksi kameraan, datayhteyksiin ja uusimpana innovaationa kosketusnäyttöihin. Tässä tapauksessa esimerkkinä on iPhone, mutta se voisi olla myös jokin taskussasi oleva älypuhelin.
Lista taitaakin olla pidempi kuin uskoitkaan? (klikkaa suuremmaksi)

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja