Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG työstää Android Lollipop -päivitystä, kuvat vuotivat

2
Puhelinvertailu


LG:ltä on tulossa Android 5.0 Lollipop -päivitys lippulaivamalli G3:lle, joka nähdään nyt kuvakaappauksissa. LG:ltä tämä on vahvistettu jo useammasta lähteestä, mutta nyt tiedämme myös, että päivitys saapuu myöhemmin myös vanhemmalle G2-mallille.

Mikäli yllä oleva puolankielinen Android on sitä miltä näyttää, niin LG on todella pian valmis Lollipop-julkaisunsa kanssa. Käyttöliittymästä paljastuvat mm. uudet pyöreät kuvakkeet.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (2)

Ejurr (vahvistamaton)

1

Mitkä uudet pyöreät kuvakkeet? Ilmoituskeskuksessa (mikälie suomeksi) on G3:ssa aina ollut pyöreät kuvakkeet.

Vastaa
LG_G3 (vahvistamaton)

2

Tuohan näyttää ihan samalta mitä nykyinenkin G3 Ui

Ainakin näin kun niitä vierekkäin vertaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja