>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen ja iPadin Office-ohjelmilla voi nyt muokata tiedostoja ilmaiseksi

Manu Pitkänen

iPhonen ja iPadin Office-ohjelmilla voi nyt muokata tiedostoja ilmaiseksi
Microsoft julkaisi viime vuonna Wordin, Excelin ja PowerPointin käyttöön tarkoitetun Office Mobile -sovelluksen iPhonelle, minkä jälkeen ohjelmistojätti toi toimistosovelluksensa myös iPadille tämän vuoden keväällä. Microsoft on nyt päättänyt purkaa Office Mobilessa käytetyn ohjelmapaketoinnin ja julkaissut Wordin, Excelin ja PowerPointin iPhonelle erillisinä sovelluksina App Storessa (kuten on ollutkin iPadin kohdalla).

Erikseen iPhonelle ja iPadille ladattavilla ohjelmilla voi katsella, tulostaa ja tehdä perustason muokkauksia täysin ilmaiseksi. Aiemmin muokkaamiseen vaadittiin maksullinen Office 365 -tilaus. Mikäli tarvitset edistyksellisempiä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi Wordin muutosseurannan tai Excelin Pivot-taulukot, niin ne saa aktivoitua Office 365 -tilauksella.

Uudet Office-sovellukset voi ladata nyt App Storesta: Word, Excel, PowerPoint.Samalla Microsoft kertoi julkaisevansa Officesta Preview-ennakkoversion Android-tableteille lähiaikoina.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.