Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Toiveajattelua? "Nokia palaamassa puhelinbisnekseen"

1
Puhelinvertailu

Nokian päätös luopua tappiota tekevästä puhelinbisneksestä oli kova paikka niin yhtiölle kuin sen asiakkaillekin. Joillekin pitkäaikaisen markkinajohtajan katoaminen tuntuu olevan niin kova paikka, ettei ajatusta tahdota hyväksyä. Kiinasta onkin tällä viikolla kantautunut huhu, että N9-puhelimen parissa työskennelleet kehittäisivät nyt Android-puhelinta Nokialle.

Nokia on kyllä osoittanut, ettei se aio hylätä puhelimia kokonaan. Esimerkiksi kesällä yhtiö julkaisi Z Launcher -kotinäkymäsovelluksen Androidille, mutta puhelinmerkiksi Nokia tuskin palaa vielä pariin vuoteen Microsoftin kanssa tehdyn sopimuksen takia. Nokian talouspomo Timo Ihamuotilan taannoin mainitsema "vahvan Nokia-brändin hyödyntäminen" ei välttämättä viittaa millään tavalla puhelimiin, vaan niihin kehitettyjä sovelluksia – joista Z Launcher on yksi esimerkki.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja