Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

South Park: Miksi ilmaisiin mobiilipeleihin uppoaa niin paljon rahaa?

2
Puhelinvertailu

South Park: Miksi ilmaisiin mobiilipeleihin uppoaa niin paljon rahaa?
Animaatiosarja South Parkin tuoreimmassa jaksossa käsitellään pelipiireissä paljon keskustelua herättänyttä aihetta: freemium-pohjaisia mobiilipelejä, joiden avulla Suomikin on viime vuosina noussut maailmankartalle.

Freemium isn't Free nimisessä jaksossa yritetään herätellä katsojaa ajattelemaan miten freemium-pelit toimivat ja miksi oikeasti sovelluskaupasta ilmaiseksi ladattu peli ei ole ilmainen, vaan pahimmassa tapauksessa pelaaja päätyy maksamaan siitä enemmän kuin vaikkapa konsolipelistä.

Freemium-pelien tarkoituksena on luoda keinotekoisia ongelmia, joiden ratkaisemiseen vaaditaan joko turhauttavaa odottelua tai sitten muutaman kymmensenttisen pulittamista pelintekijälle. Tyypllisesti tällaiset keinotekoiset ongelmat ovat vaikkapa elämien loppuminen tai sitten virtuaalihyödykkeet, joita ostamalla pelissä pääsee taas eteenpäin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

1

Miten Suomi on noussut tämän suhteen maailmankartalle? Onkohan kuitenkin Ruotsi ja Candy Crush nousseet enemmän maailmankartalle? Ketä oikeasti kiinnostaa mistä maasta mitkin pelit ovat?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ejurr:

Miten Suomi on noussut tämän suhteen maailmankartalle?


mm. Rovio, Fingerroos ,Supercell. Joista ei ainakaan vähäisempänä viimeinen. Ovat esimerkkejä jotka ovat nostaneet alaa Suomen kartalla, mm. Supercell on ollut muuallakkin kuin Suomessa tämän rahankeruumallin esimerkkinä.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ejurr:

Ketä oikeasti kiinnostaa mistä maasta mitkin pelit ovat?


Kyllä se alan piirejä kiinnostaa. Globaali Keskivertoloppukäyttäjä ei niinkään tietoinen, ja ei kiinnosta jos ei jotain poikoitti juttuja.

Ja nuo esimerkit eivät ole mitään Ikean kaltaisia juttuja joissa homma ylikorsotuneesti kuorrutettu kansallislipuilla ja väreilla ja joka kohdassa huudeta missä jokin suunnittelu toimisto sijaitsee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.