Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp sai lukukuittaukset – kertoo koska viestisi on luettu

Manu Pitkänen

WhatsAppiin ilmestyi pieni mutta kaivattu ominaisuus
WhatsApp-pikaviestisovelluksesta on puuttunut yksi pienehkö, mutta kuitenkin aika tärkeä ominaisuus: lukukuittaukset. Sovellus ei ole kertonut onko vastaanottaja jo lukenut viestisi eli onko tieto mennyt niin sanotusti perille asti.

WhatsApp kertoo lukukuittaukset siniseksi värjättyjen tarkistussymbolien (check marks) avulla. Yksi harmaa symboli tarkoittaa sitä, että viestin lähetys onnistui ja kaksi merkkiä tarkoittaa viestin saapuneen vastaanottajalle. Kun tuplamerkki värjäytyy siniseksi, tiedät vastaanottajan lukeneen lähettämäsi viestin. Merkkien tarkoituksesta voit lukea enemmän sovelluksen FAQ:sta.

Hollantilainen DroidApp.nl-sivusto on lisäksi havainnut WhatsAppin suunnittelevan VoIP-puheluiden tuomista pikaviestimeensä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja