Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tekstiviestit eivät tule enää perille? Apple tarjoaa vihdoin ratkaisun

Manu Pitkänen

Tekstiviestit eivät tule enää perille? Apple tarjoaa vihdoin ratkaisun
Jos omistit iPhonen ennen siirtymistäsi Androidiin tai Windows Phoneen, olet saattanut törmätä tilanteeseen, jossa tekstiviestit eivät enää saavu uuteen puhelimeen. Todennäköisin syy tälle on se, että puhelinnumerosi on edelleen rekisteröity iMessage/Viestit-sovellukseen.

Apple tarjoaa nyt paljon porua aiheuttaneeseen ongelmaan lääkkeen: lomakkeen puhelinnumeron poistamiseen Viestit-sovelluksesta. Helpoiten rekisteröinnin purku onnistuu jos sinulla on vielä iPhone hallussasi, tällöin sinun ei tarvitse mennä kuin Asetuksiin ja valita "Viestit", josta löytyy mahdollisuus kytkeä sovellus pois päältä.

Mikäli iPhonea ei enää satu olemaan sinun hallussasi, niin rekisteröinnin voi käydä purkamassa täältä löytyvän lomakkeen kautta. Lomakkeeseen vaaditaan sinun puhelinnumero, johon Apple lähettää koodin rekisteröinnin purkua varten.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja