Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paras suomalainen sovellus tänä vuonna: Baaritarjouksia jakeleva Yössä

1
Manu Pitkänen

Paras suomalainen sovellus tänä vuonna: Baaritarjouksia jakeleva Yössä
Teleforum ry:n ja Teknologiateollisuuden yhdessä järjestämä Paras Mobiilipalvelu -kisan voitti tänä vuonna yöelämän suunnitteluun tarkoitettu Yössä-sovellus (kansainvälisesti Yossa). Vuonna 2013 lanseerattu sovellus valittiin vuoden parhaimmaksi sovellukseksi, minkä lisäksi sillä nähtiin olevan eniten kansainvälistä potentiaalia.

Yössä-sovelluksen ajatuksena on näyttää lähellä olevia tapahtumia sekä kertoa käyttäjilleen palvelussa mukana olevien baarien ja ravintoloiden tarjouksista sekä kiinnostavista suosituksista. Tällä hetkellä sovelluksen kautta voi tiirailla Helsingin, Turun ja Barcelonan yöelämän tarjontaa. Tarjontaan aiotaan ottaa seuraavaksi mukaan ravintoloita Berliinistä, Dublinista ja Lontoosta.

Yössä on tällä hetkellä saatavilla App Storen ja Google Playn kautta. Lisäksi tapahtumia ja tarjouksia voi selata Yossa.fi-verkkosivujen kautta. Sovellusta kehittävä Sankarimedia Oy sai kesällä sijoittajilta 300 000 euron rahoituksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ei yllätys (vahvistamaton)

1

Tämähän on tietenkin alkoholisoituneelle Suomen kansalle tärkein sovellus. Eihän selvinpäin voi olla hauskaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja