Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan myyntialue laajenee taas: Suuntana Venäjä

Manu Pitkänen

Jollan myyntialue laajenee taas: Suuntana Venäjä
Suomalainen matkapuhelinmerkki Jolla kertoo tuovansa viime vuoden lopulla lanseeratun älypuhelimensa myyntiin Venäjällä. Puhelimia myydään tästä päivästä alkaen shop.jolla.ru-verkkokaupan kautta ja siitä vastaa matkapuhelinjakelija VVP Group.

"Olemme erittäin innoissamme voidessamme tuoda Jollan, ainoan eurooppalainen älypuhelimen, jossa on oma, itsenäinen mobiilikäyttöjärjestelmä, valtaville Venäjän markkinoille", sanoo Sami Pienimäki, yksi Jollan perustajista. "Jolla kiinnostaa jo suurta joukkoa Venäjällä, ja olemme saaneet valtavan määrän kyselyitä Jollan myynnin aloittamisesta maassa. Nyt voimme arvostettujen paikallisten kumppaneidemme Yandexin ja VVP Groupin tuella avata paikallisen Jollan verkkokaupan ja käynnistää Jolla-älypuhelinten myynnin Venäjällä."
Jolla-älypuhelin maksaa Venäjällä 19 990 ruplaa (noin 350 euroa) ja toimitukset alkavat marraskuun lopulla. Syksyllä Jolla kertoi aloittavansa puhelimen myynnin Snapdealin kanssa Intiassa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja