Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Miten kävi Facebook Messengerin käyttäjien sovelluspakon jälkeen?

Puhelinvertailu

Facebook sai aiemmin tänä vuonna lokaa niskaansa, kun se poisti Facebook-sovelluksesta pikaviestittimen omaksi Messenger-sovellukseksi. Tämä ei kuitenkaan ole hidastanut kasvua, päinvastoin.

Nyt BBC:lle kerrotaan, että Facebook Messengerillä on käyttäjiä 500 miljoonaa, jolla se kilpailee globaalisti jo samassa luokassa WhatsAppin ja WeChatin kanssa. Huhtikuussa tänä vuonna Facebook Messengerillä oli käyttäjiä vasta 200 miljoonaa, joten tahti on ollut hurjaa. Heinäkuussa Facebook-käyttäjille alettiin tyrkyttää Messenger-sovellusta.
Facebookin ylivallan viestittelyrintamalla varmistaa alkuvuodelta 19 miljardilla dollarilla ostettu WhatsApp, jota käyttää yli 600 miljoonaa ihmistä ympäri maailman.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja