Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hitti vai floppi? Suomalaisyhtiö kertoo mobiilipelien menestystekijät

Manu Pitkänen

Hitti vai floppi? Suomalaisyhtiö kertoo mobiilipelien menestystekijät
Tämän vuoden alussa perustettu helsinkiläinen GameRefinery-yhtiö on julkaissut Game Power Score -analysointipalvelun, jonka avulla pelikehittäjät voivat yrittää arvioida jo ennen julkaisua kuinka hyvin peli sijoittuu App Storen tuottavimpien pelien listalla.

GameRefinery analysoi peleistä käytännössä yli 140 eri muuttujaa, joilla arvioidaan kuinka hyvin pelissä on hyödynnetty esimerkiksi sosiaalisia elementtejä, audiovisuaalisuutta tai miten pelissä edistyminen on toteutettu ja millaisia ominaisuuksia sovellukseen voi hankkia in-app-ostojen kautta.
Analyysin perusteella kehittäjä voi parantaa pelinsä heikompia kohtia ja varmistaa, ettei App Storessa julkaista floppiaineksilla varustettua peliä. Kaikkea ei voi tietenkään esittää kaavoilla ja ennustaa, joten sattumalla on aina oma roolinsa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja