Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajan kuva esittelee kuinka tehdään maailman ohuin älypuhelin

Puhelinvertailu

Kiinalainen matkapuhelinvalmistaja VIVO on julkaissut sosiaalisessa mediassa animoidun kuvan, joka esittelee sen uuden, maailman ohuimman älypuhelimen tärkeintä suunnitteluperiaatetta.

Kyseessä on piirien keskittäminen laitteen reunoihin, jolloin keskelle jää tila muun muassa akulle. VIVO X5 Max on varustettu 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä ja 13 megapikselin kameralla, joka on myös sijoitettu lähelle puhelimen reunaa. Laite on vain 4,75 milliä paksu, mutta valitettavasti tätä kaunotarta ei todennäköisesti nähdä virallisesti Suomessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja