Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi päivitykset iPhonelle ja iPadille – paikkaa tietoturva-aukkoja

Manu Pitkänen

Apple julkaisi päivitykset iPhonelle ja iPadille – paikkaa tietoturva-aukkoja
Apple on julkaissut mobiililaitteilleensa iOS 8.1.1 -päivityksen, jossa paikataan käyttöjärjestelmästä löytyneitä tietoturva-aukkoja sekä parannetaan suorituskykyä iPad 2:ssa ja iPhone 4s:ssä. Lisää päivitykset tietoturvakorjauksista voi lukea täältä. Päivitys ei näyttäisi estävän Masque Attack -hyökkäysmenetelmä.

Päivityksen voi hakea manuaalisesti avaamalla Asetukset-sovelluksen ja valitsemalla Yleiset > Ohjelmiston päivitys. Varmista kuitenkin että olet Wi-Fi-verkossa ja akusta löytyy tarpeeksi virtaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja